Informationsdagar för läkemedelsansvariga på öppenvårdsapotek 2013

den 8 oktober 2013

Läkemedelsverket bjuder in till informationsdagar för läkemedelsansvariga på öppenvårdsapotek onsdagen den 30 oktober på Uppsala Konsert & Kongress i Uppsala.

Läkemedelsverket har tidigare bjudit in till två tillfällen med information till läkemedelsansvariga hos samtliga apoteksaktörer. Onsdagen den 30 oktober finns det fortfarande platser kvar. Vi kommer bland annat att informera om uppdateringar av föreskrifter, berätta om vår tillsyn samt presentera angränsande verksamheter inom Läkemedelsverket.

Datum: Onsdagen den 30 oktober 2013
Tid: 08:30– ca 16:30 (kaffe och registrering från 08:00)
Plats: Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala (fem minuters promenad från Uppsala centralstation.

Anmälan måste göras senast torsdagen den 17 oktober. Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller. Bekräftelse om att plats erhållits kommer att skickas ut via e-post så det är viktigt att du anger din e-postadress korrekt. De obligatoriska fälten i anmälningsformuläret måste vara ifyllda för att vi ska kunna ta emot din anmälan.
I samband med anmälan kan du i fritextfältet ”Övrigt” även skicka med frågor som vi hoppas kunna besvara under dagen.

 

Observera publiceringsdatumet på nyheten. Läkemedelsverket uppdaterar i normala fall inte nyhetstexter även om ny kunskap kan ha tillkommit.

 

Relaterad information

 Hitta till UKK!

 Anmäl dig här! (Anmälan är stängd)

 Agenda

   
 

Läkemedelsverket, Box 26, 751 03 Uppsala | 018-17 46 00 | registrator@lakemedelsverket.se | Ytterligare kontaktinformation | Om cookies