Läkemedelsverket på Odontologisk rikstämma och Swedental

den 11 november 2013

Läkemedelsverket samverkar i en monter med tre andra myndigheter på årets Odontologisk riksstämma och Swedental 14-16 november på Stockholmsmässan. Läkemedelsverket håller även ett seminarium om tandblekningsmedel.

Läkemedelsverket deltar i årets Odontologiska riksstämma & Swedental 2013 som  pågår 14-16 november på Stockholmsmässan. Myndigheten samarbetar i en monter för andra året i rad tillsammans med Försäkringskassan, Socialstyrelsen och TLV (Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket). Läkemedelsverkets Medicintekniska enhet har personal på plats i montern alla mässdagarna. Alla intresserade är välkomna att besöka oss i den gemensamma myndighetsmontern för att diskutera tandvårdsfrågor med myndigheterna.

Läkemedelsverket bidrar till årets tema Estetik genom att hålla ett seminarium på torsdag den 14 november kl 14.30-15.15. Seminariets titel är Tandblekningsmedel – vad är det som gäller?

Monter A07:04 – Myndighetstorget – Prata tandvård med oss!

 

Observera publiceringsdatumet på nyheten. Läkemedelsverket uppdaterar i normala fall inte nyhetstexter även om ny kunskap kan ha tillkommit.

 

Relaterad information

   
 

Läkemedelsverket, Box 26, 751 03 Uppsala | 018-17 46 00 | registrator@lakemedelsverket.se | Ytterligare kontaktinformation | Om cookies