Information till apotek

Information för dig som arbetar på apotek eller på annat sätt arbetar med apoteksfrågor. Utgivning sker periodiskt, men även i samband med särskild information som vi vill dela med oss av. För att prenumerera anger du din mejladress i högerspalten här bredvid.

11 juli 2019
Beslut om generell licens för litium; Läkemedelsverket bjuder in till möte om läkemedelssäkerhet.

20 juni 2019
Allvarliga brister och avvikande händelser på apotek - 2018 års anmälningar; Informationsdagar för läkemedelsansvariga på öppenvårdsapotek - våren 2020.

20 mars 2019
Ny förlängd karenstid för Closamectin vet pour-on till nöt är 58 dagar för slakt; Biverkningar hos hund efter behandling med Vetrimoxin vet., 150mg/ml injektionsvätska, suspension.

21 februari 2019
Säkerhetsdetaljer på receptfria läkemedel; Mer om säkerhetsdetaljer.

4 februari 2019
Brist på sömnläkemedlet zopiklon.

1 februari 2019
Säkerhetsdetaljer på läkemedelsförpackningar; Nya regler för apoteksombud från 1 januari; Uppdaterade blanketter: Läkemedelsansvarig och ansökan om att bedriva apotek; Hur gör jag en lista över läkemedel från Läkemedelsfakta? Ännu går det att faxa till Läkemedelsverket.

 
 

Prenumeration

Prenumerera på nyheter till apotek. När du startar din prenumeration får du automatiskt det senaste numret.

 

Arkiv

 Här finns äldre utgåvor av nyhetsbrevet Information till apotek.

 Arkiv 2018

 Arkiv 2016 - 2017

 

Personuppgiftsbehandling


Ovan kan du välja att prenumenera på Läkemedelsverkets nyhetsbrev. När du lämnar en e-postadress till Läkemedelsverket innebär detta att Läkemedelsverket behandlar personuppgifter om dig. Ändamålet med behandlingen av personuppgifterna är att kunna nå dig med information.

Läs mer om dina rättigheter på Läkemedelsverkets behandling av personuppgifter.

På samma sida kan du läsa hur Läkemedelsverket hanterar en begäran som grundar sig på de rättigheter du har. Där finns även kontaktuppgifterna till Läkemedelsverket, Läkemedelsverkets Dataskyddsombud och till Datainspektionen.

   
 

Läkemedelsverket, Box 26, 751 03 Uppsala | 018-17 46 00 | registrator@lakemedelsverket.se | Ytterligare kontaktinformation | Om cookies