Om Läkemedelsverkets webbplats

Läkemedelsverkets webbplats syftar till att i samhället bidra till säker och effektiv användning av läkemedel, mediciner, kosmetika och medicintekniska produkter.

Läkemedelsverkets ambition är att webbplatsen ska ha så hög tillgänglighet som möjligt. På varje sida når du enkelt funktioner för att anpassa utseendet samt information på så kallad Lättläst svenska.

Sidorna på webbplatsen är utskriftsvänliga och fungerar direkt vid utskrift utan att du ska behöva öppna dem i nya fönster.

Om länkning

Om du vill länka till Läkemedelsverkets webbplats, tänk då på att:

  • Läkemedelsverkets logotyp får inte användas i kommersiella sammanhang (av till exempel tillverkare, distributörer och återförsäljare). Logotyp och namn skyddas av varumärkeslagen och innebär att andra inte får använda Läkemedelsverkets varumärke i sin näringsverksamhet. 
  • Missvisande koppling får inte ges mellan Läkemedelsverket och den länkande webbplatsen, till exempel genom att felaktigt kalla Läkemedelsverket för "samarbetspartner".
  • Kontrollera gärna länkarna och informationen du refererar till regelbundet. Ny information kan ha tillkommit i ämnet, och sidans adress kan också ha ändrats. Den officiella adressen till webbplatsen är www.lakemedelsverket.se.

Övrigt

Läkemedelsverket är en oberoende kontrollmyndighet. Allt innehåll på webbplatsen är skapad, sammanställd och/eller granskad av Läkemedelsverkets egna experter.

Inga läkemedel eller andra medicinska produkter kan köpas via webbplatsen. Läkemedelsverket tillåter heller ingen annonsering på webbplatsen.

Läkemedelsverkets webbplats är certifierad av Digicert

För att skydda datatrafiken mellan din webbläsare och denna webbplats använder Läkemedelsverket säkerhetsfunktionen SSL för att kryptera all datatrafik.

 Klicka på bilden nedan för mer info om vårt certifikat.

 
 

Kontaktinformation

Tekniska frågor eller felanmälan sänds till webmaster, frågor och synpunkter kring innehållet till registrator.

 Kontakta webmaster

 Kontakta registrator

   
 

Läkemedelsverket, Box 26, 751 03 Uppsala | 018-17 46 00 | registrator@lakemedelsverket.se | Ytterligare kontaktinformation | Om cookies